I gang igen…

Nå, der er ikke helt gået en måned endnu, men der er mange gode grunde til at evaluere lidt tidligt. Det er jo trods alt januar og det har været lidt sejt at få gang i tingene igen efter jul/nytår.

Men keep showing up og trust the process viser sig endnu engang at give pote og tingene rykker sig igen. Jeg har ikke ændret i noget – gør som jeg har gjort de sidste 4 mdr. Men jeg gør det. Også når jeg får nogen dage, hvor det føles lidt håbløst. Så igen: Keep showing up – trust the process.

Desværre har jeg ikke nogen RIGTIGE før billeder… altså fra day one! Men jeg fik taget mig sammen til at tage billeder 6 uger inde i processen. Det er 3 mdr siden, så i dag tog jeg nye billeder:

Samme sted, i det samme lys og i samme tøj (bortset fra at trusserne er 2 nr mindre)

Det her er hvad der sker ved 3 måneders vedholdenhed, fokus på kosten og tung styrketræning! Jeg er temmelig overrasket over forskellen.

Hvis ikke du gider se mig i undertøj, så scroll, scroll, scroll… men på den anden side, der er vist ikke nogen her, der ikke har set mig i badedragt 🤣🙈 )

Og jeg ikke ikke sige det nok:

Sørg for at få taget de før-billeder!!!!

Det er det, der betyder noget, når tallet på vægten, ikke viser, det man gerne vil have, det viser. Vi er hjernevaskede af den vægt, og jeg kan heller ikke selv helt slippe den.

Der kommer nye billeder om en 3 mdrs tid igen 💪


Skriv en kommentar