Så er det tid til endnu engang at få rettet mit fokus til! Den der dobbelthage og manglende kæbelinje på TV-indslaget satte da lige trumf på.
Så aftensnacken består af rødbedeskiver tørret i ovnen. Med en smule salt smager de faktisk bedre end selv de sourcream’n’onion chips, jeg ellers godt kan være lidt forfalden til (jaja, der er en grund til den dobbelthage – det har været lidt for hyggeligt på det sidste).
How to do:
Tænd ovnen på 220 grader
Skræl en 3-4 rødbeder og snit dem i tynde skiver på et mandolinjern eller råkostjernet.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys med salt
Bag ca 10 minutter, hvorefter du lige holder godt øje med dem indtil de begynder at blive let brune i kanten.
Tag dem ud og lad dem køle af i et par minutter.
Velbekomme 🙂
Hold da op det lyder lækkert. Tak for inspirationen…….det skal helt sikkert prøves 🙂